Psycholoog Hoofddorp

Wij worden gedreven door een oprechte belangstelling voor mijn medemens. Wat drijft hen, wat zorgt ervoor dat mensen in dezelfde situatie zo verschillend kunnen reageren en hoe kunnen wij helpen om stevig in je schoenen te staan? Iedereen heeft wel eens te maken met psychische klachten, maar de drempel om hulp te zoeken is vaak hoog. Terwijl dit nergens voor nodig is, iedereen heeft wel eens hulp nodig!

Niks is raar

In ons werkzame leven hebben wij al vele bijzondere en opvallende verhalen gehoord. Wij vinden niets gek, wij vinden niets raar. Wij benaderen mensen vanuit mijn eigen “mens-zijn” en weet daardoor snel een relatie met een cliënt op te bouwen. Er is ruimte om te lachen, te huilen, boos te zijn… elke emotie heeft een functie en kan daardoor zeker helpen in de behandeling!

Contact met Psycholoog Hoofddorp

Wil je antwoord op je vragen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor behandeling? Bel dan vrijblijvend voor professioneel advies. Mocht je een afspraak in willen laten plannen, dan kan dat meteen en zonder wachtlijst! De praktijk is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 20.30 en op vrijdagen tot 17.30. Je kan ook een bericht sturen.

Alexander Verbree, Psycholoog, Nieuw-Vennep

Psycholoog Hoofddorp - Alexander Verbree

Een veilige omgeving, waar je je verhaal kunt doen, dat is wat ik je bied. De stap naar hulp zoeken is al de eerste stap naar verandering. Je geeft jezelf erkenning dat je er niet zelf uit komt. Bij mij in de praktijk sta jij centraal.


Annemieke Kolle, Therapeut, Hoofddorp

Psycholoog Hoofddorp - Annemieke Kolle

Ik heb veel ervaring als Therapeut in Hoofddorp en behandel dan ook veel uiteenlopende klachten. Ik kan je helpen!