Psycholoog Hoofddorp – Annemarie van Stiphout

Ik word gedreven door een oprechte belangstelling voor mijn medemens. Wat drijft hen, wat zorgt ervoor dat mensen in dezelfde situatie zo verschillend kunnen reageren en hoe kan ik hen helpen stevig in hun schoenen te staan? Iedereen heeft wel eens te maken met psychische klachten, maar de drempel om hulp te zoeken is vaak hoog. Terwijl dit nergens voor nodig is, iedereen heeft wel eens hulp nodig!

Niks is raar

In mijn werkzame leven heb ik al vele bijzondere en opvallende verhalen gehoord. Ik vind niets gek, ik vind niets raar. Ik benader mensen vanuit mijn eigen “mens-zijn” en weet daardoor snel een relatie met een cliënt op te bouwen. Er is ruimte om te lachen, te huilen, boos te zijn… elke emotie heeft een functie en kan daardoor zeker helpen in de behandeling!

Contact met Psycholoog Hoofddorp

Wil je antwoord op je vragen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor behandeling? Bel dan vrijblijvend voor professioneel advies. Mocht je een afspraak in willen laten plannen, dan kan dat meteen en zonder wachtlijst! De praktijk is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 20.30 en op vrijdagen tot 17.30. Je kan ook een bericht sturen.