Tarief en vergoeding Psycholoog Hoofddorp

Wat kost een sessie?

Een afspraak duurt 60 minuten en kost 95 euro. Relatietherapie duurt 90 minuten en kost 150 euro. Een afspraak buiten kantoortijd kost €20 extra. LET OP! Relatietherapie is alleen mogelijk bij Annemieke Kolle.

Als je verhinderd bent, laat het me dan minimaal 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Bij latere afmelding ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Arbeidsgerelateerde klachten komen niet in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraars.

Hoe zit het met de verzekering

Veel mensen zijn aanvullend verzekerd. En de meeste psychologen die niet vergoed worden uit het basispakket, worden wel (geheel of gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende verzekering zónder effect op je eigen risico. In dat geval vallen alle verschillen in kosten weg. Vraag je psycholoog ernaar, die zal je graag helpen.

Contact opnemen met psycholoog Hoofddorp

Wil je antwoord op je vragen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor behandeling? Dan kan je het beste even bellen met Psychologen Nederland op 085-4014720. Hier kan je vrijblijvend een professioneel advies krijgen over jouw problemen. Mocht je een afspraak in willen laten plannen, dan kan dat meteen en zonder wachtlijst!